Crin, eşec de răsunet la Gorj: Huiduit şi ignorat de români

| 07 mai, 2014

Preşedintele PNL Crin Antonescu a participat la o acţiune electorală în judeţul Gorj unde, pe lângă lumea puţină strânsă la mitinguri, a fost huiduit şi ignorat. Se pare că gorjenii sunt foarte supăraţi pe liderul PNL pentru ruperea USL şi apropierea de Traian Băsescu.

Crin Antonescu a realizat marţi, 6 mai, o amplă acţiune de campanie în judeţul Gorj, pentru a prezenta și susține o parte din candidații PNL la alegerile europarlamentare din 25 mai. Preşedintele PNL a vizitat prima dată Polovragi și Novaci, după care a mers la Târgu Cărbunești unde a vizitat spitalul din localitate. O altă vizită a fost la mânăstirea Tismana şi în municipiul Târgu Jiu.

Din păcate pentru liderul PNL acţiunea din judeţul Gorj a fost una sortită eşecului. Chiar dacă Antonescu s-a lăudat că a fost asaltat de oameni cu ocazia acestei deplasări, realitatea e cu totul alta: Crin Antonescu a fost ignorat de gorjeni. De exemplu, la Rovinari a reuşit să strângă cu mari eforturi (mici, bere şi un concert cu Andreea Bălan) doar 1000 de persoane, foarte puţin faţă de cei 5000 de persoane venite să-l vadă pe premierul Victor Ponta. Mai mult, la manifestaţie Antonescu şi-a întrerupt discursul după 15 minute pentru că a început să fie huiduit de lumea venită acolo pentru muzică şi distracţie.

Un alt eşec de răsunet a fost la Novaci, unde liderul liberalilor a fost întâmpinat doar de 15 oameni. De asemenea, însoţit de 10 oameni a mers în sate, unde lumea l-a întâmpinat cu ostilitate. Se pare că gorjenii sunt foarte dezamăgiţi de Crin Antonescu pentru ruperea USL, pentru apropierea de Traian Băsescu şi pentru preluarea modelului băsist de a face politică, un model bazat pe ură şi dezbinare. Mai mult, cetăţenii au observat obsesia lui Antonescu pentru a-l ataca pe Victor Ponta, lucru care deja a devenit caraghios şi ca dovadă discursul acestuia nu mai prinde.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 mai, 2014
SAG
Romanii din Gorj sunt suparati ca s-a rupt USL?
de pagubele inundatiilor din judetul lor inseamna ca sunt bucurosi?
de scaderea nivelului de trai,de cresterea accizelor ,la fel?
curiosi oamenii populeaza judetul Gorj...
07 mai, 2014
Florin Economistul
Forografiile spun o mie de cuvinte...
Romanii din Gorj nu sunt suparati pe liberali, dimpotriva. Antonescu a fost asteptat si aplaudat de mii de oameni cu steaguri si cu fulare galbene.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152418904423307.1073741888.59959228306&type=1
07 mai, 2014
TaraincareCABesuspectadecoruptieiarguvernulcondusdeun plagiator
Cei 5000 mii au fost adusi sub imperiul santajului cu pierderea locului de munca daca nu vin. Daca Borza m-a santajat pe mine care n-am furat , n-am batut, n-am injurat, n-am distrus si n-am prejudiciat cu nimic intr-un cuvant cu nimic Hidroelectrica sa imi dau demisia doar fiindca nu i-am facut pe plac inventand prejudicii in rapoartele de control intern , lucruri traite de mine si aduse in atentia instantei de judecata, acelasi lucru l-a facut pretinul sau Intaiul plagiator al tarii exact asa cum a spus Visan de la PMP Dolj ca o sa se intample.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ