Daniel Constantin: Să-l convingem pe domnul Victor Ponta să devină preşedintele României

| 07 mai, 2014

Daniel Constantin, preşedintele PC, a spus miercuri, la un miting electoral, că pe 25 mai trebuie obţinut un rezultat bun, astfel încât premierul Victor Ponta să fie convins să candideze la prezidenţiale.

Daniel Constantin, preşedintele PC, le-a spus miercuri, la Călăraşi, participanţilor la un miting al Alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare, că pe 25 mai trebuie obţinut un rezultat bun, astfel încât premierul Victor Ponta să fie convins să candideze la prezidenţiale.

'Trebuie, după alegerile din 25 mai, să-l convingem pe domnul prim-ministru să candideze la funcţia de preşedinte al României. Trebuie să scoateţi un scor bun pe 25 mai ca să-l convingem pe domnul Victor Ponta să devină preşedintele României', s-a adresat liderul PC participanţilor la miting.

Potrivit acestuia, un al doilea motiv pentru care călărăşenii trebuie să voteze candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC este că patru dintre aceştia lucrează pentru agricultură.

'Al doilea motiv pentru care trebuie să trageţi foarte tare în această campanie este acela că pe lista Alianţei PSD-UNPR-PC, în primele 15 locuri sunt patru candidaţi care lucrează pentru agricultură', a mai spus preşedintele PC.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ