Daciana Sârbu:Alegătorii trebuie să îşi reamintească pe 25 mai ce fel de oameni au trimis Băsescu şi PDL în PE

| 07 mai, 2014

Europarlamentarul PSD, Daciana Sârbu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Reşiţa, că alegătorii trebuie să îşi reamintească pe 25 mai ce fel de oameni au trimis Traian Băsescu şi PDL în Parlamentul European în 2009, care şi-au denigrat propria ţară şi au cerut chiar tăierea fondurilor europene.

'Vrem să reamintim oamenilor ce fel de oameni a trimis PDL, dar şi ce fel de oameni a trimis Băsescu în Parlamentul European. Datoria noastră este aceea de a fi ambasadori ai României, de a reprezenta ţara cu demnitate, de a apăra drepturile românilor, de a-i susţine pe toţi românii, indiferent dacă ne-au votat sau nu. În niciun caz să ne vorbim ţara de rău, să o denigrăm sau să cerem tăierea fondurilor europene, aşa cum a facut-o Monica Macovei. De altfel, aţi văzut ce fel de oameni susţine Traian Băsescu', a declarat Daciana Sârbu.

Ea a explicat că mesajul PSD pentru această campanie - 'Mândri că suntem români' a pornit de la cei care şi-au denigrat şi făcut de râs ţara la Bruxelles.

'Fiecare moment în care ei îşi denigrau ţara şi spuneau că în România este aproape război civil, că nu mai există stat de drept sau că în România se fură voturi cu milioanele, toate aceste acuzaţii care nu s-au demonstrat şi au fost doar minciuni, noi a trebuit să ne ridicăm, să spunem adevărul şi să ne batem pentru ca acei oameni să înţeleagă faptul că ceea ce fac PDL-iştii şi cei care acum s-au ascuns şi prin alte partide, PMP, nu e decât campanie electorală. Ei aşa au înţeles să facă opoziţie, sperând că în România vor câştiga, făcându-i pe plac lui Traian Băsescu', a afirmat Daciana Sârbu.

În opinia europarlamentarului social-democrat, lista PSD este formată doar din cei mai buni politicieni, candidaţi tineri, dar cu experienţă, care vor reprezenta România cu demnitate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ