Simbolul SECRET din clădirea Parlamentului European, prezis din 1563. Cum arată VIITORUL UE

| 12 mai, 2014

Adepţii teoriilor conspiraţiei susţin că locul care găzduieşte Parlamentul European ar avea numeroase simboluri malefice.

Clădirea Louise Weiss, terminată pe data de 14 decembrie 1999 are un aer futurist, care dă impresia celor ce o privesc, că nu ar fi finalizată.

Unii au interpretat acest lucru ca fiind întruchiparea ideii că nici „Uniunea Europeană nu ar fi încă terminată”.

Clădirea PE, aşa cum arată acum, se aseamănă foarte mult cu „Turnul Babel”, pictat de Pieter Brueghel în 1563 - clădire care voia să ajungă până la cer.

Turnul Babel, construit la porunca tiranului rege Nimrod, pare să îşi găsească oglindirea în construcţia care simbolizează democraţia şi libertatea în continentul nostru.

Istoria biblică spune că Dumnezeu, văzând intenția regelui și a celor ce doreau să construiască turnul, le-a dat fiecărei persoane câte o altă limbă, astfel încât ei să nu se mai înțeleagă între ei.

Deşi început, turnul n-a mai fost continuat, întrucât constructorii săi nu mai reuşeau să se înţeleagă. Să se întâmple oare acelaşi lucru şi cu Parlamentul European? Liderii UE nu vor mai continua „unirea” ţărilor pentru că nu vor mai vorbi „aceeaşi limbă”?

Ceea ce se petrece acum pare să ne arate deja acest drum.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ