Ponta: România va avea un rol mai important la luarea deciziilor la nivel european

| 09 mai, 2014

Victor Ponta a declarat că o eventuală câştigare a preşedinţiei Comisiei Europene (CE) de către socialişti s-ar reflecta şi asupra României în mod pozitiv.

Victor Ponta a declarat că o eventuală câştigare a preşedinţiei Comisiei Europene (CE) de către socialişti s-ar reflecta şi asupra României în mod pozitiv, iar ţara noastră ar putea să aibă un rol mai important în luarea deciziilor la nivel european.

Întrebat vineri de jurnalişti în ce fel ar ajuta România dacă socialiştii ar câştiga preşedinţia Comisiei Europene, Victor Ponta a afirmat că Europa are nevoie de o reorientare după criza declanşată în 2008.

'Nu Europa este sursa crizei ci soluţia. Cred că o Comisie Europeană condusă de Martin Schulz, preşedinte al Parlamentului European, reprezentant al celei mai puternice ţări din Europa, Germania, va avea o viziune care va însemna că România va fi mai bine integrată, va avea un rol mai important la luarea deciziilor la nivel european şi dezvoltarea noastră ca şi continent ne va permite să rezistăm într-o competiţie din ce în ce mai dură nu doar cu Statele Unite, dar în special cu noile puteri economice la nivel mondial', a declarat Victor Ponta, citat de Agerpres.

Premierul a participat vineri la inaugurarea fabricii Bosch din comuna clujeană Jucu, unde se vor produce componente pentru tehnologia auto.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ