Victor Ponta: Nu trebuie să mă oblige cineva să candidez

| 09 mai, 2014

Victor Ponta a afirmat vineri, la un miting electoral la Cluj, că are nevoie ca Ardealul să fie alături de el în noiembrie pentru a face dreptate până la capăt.

Victor Ponta a afirmat vineri, la un miting electoral la Cluj, că are nevoie ca Ardealul să fie alături de el în noiembrie pentru a face dreptate până la capăt.

'Ardealul, ca şi restul României, poate fi unit cu Europa cu o singură condiţie: să avem noi încredere că facem lucruri bune pentru oameni. Eu sunt absolut convins. Am nevoie doar să fiţi alături de mine şi într-adevăr în noiembrie vom face dreptate până la capăt', a spus Victor Ponta.

El a subliniat faptul că demersurile următoare depind de ce vor românii şi de rezultatul votului din 25 mai.

'Vă mulţumesc şi sigur că mă interesează foarte mult să văd că atât de multe speranţe se leagă de alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie. Mai e puţin până atunci, dar în primul rând mai e ziua de 25 mai şi rezultatul pe care îl vom obţine atunci, munca dumneavoastră va da o speranţă şi un curaj extraordinar. Însă eu sunt absolut convins că nici eu, nici altcineva nu poate să candideze pentru funcţia de preşedinte al României dacă nu are sprijinul Clujului şi al Ardealului. Vreau să vă rog să-i întrebăm pe oameni dacă vor să fie alături de noi în acest proiect important pentru România; sunt foarte multe lucruri de făcut în continuare, nu trebuie să mă oblige cineva să candidez; dimpotrivă, sunt foarte mândru de faptul că mulţi oameni cred că putem -această echipă- să ducem speranţele românilor în proiectele concrete pe care le avem în anii care urmează. Totul depinde de dumneavoastră, de cei care vă ascultă, de cei care au încredere să le transmiteţi mai departe această încredere, să spunem că după 10 ani răi pentru România vor veni 10 ani buni', a menţionat Victor Ponta.

De asemenea, el i-a îndemnat pe cei prezenţi să le spună oamenilor ca pe 25 mai să meargă la vot ca să voteze pentru ceva, nu împotriva a ceva.

Premierul Victor Ponta şi mai mulţi membri ai guvernului, membri ai PSD şi ai PC, au participat, vineri, la un miting electoral desfăşurat în cinematograful Florin Piersic, la care au fost prezenţi circa 2.000 de persoane. Participanţii au scandat în mai multe rânduri 'Ponta - preşedinte' şi 'Rus - prim ministru'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ