Băsescu curăță scheletele uitate de Udrea la Cotroceni

| 09 mai, 2014

Blonda lui Traian Băsescu, Elena Udrea, se bucură de susținerea nemărginită a președintelui pentru viitoarele alegeri prezidențiale din toamnă. Băsescu o laudă în fel și încă de când a intrat în politică până la calitățile morale ale acesteia. Numai că imaginea pictatată de Traian Băsescu este „urâțită” de realitate.

Traian Băsescu generează o furtună politică prin impunerea Elenei Udrea drept candidat pentru Cotroceni. Însă, din păcate pentru cei doi, oricât ar încerca să pluseze, imaginea preferatei președintelui rămâne blocată la nivelul mașinilor de lux, genților de firmă și apartamentelor penthouse – nefiind în interesul ei să muncească pentru România, ci doar pentru afacerile de „famiglie”.

Fără nici cea mai mică reținere, Traian Băsescu susține că Elena Udrea era potentă material când a intrat în politică, deși blonda de la Cotroceni se văita în urmă cu ceva ani pe la televizor că nu mai poate dormi de grija creditului la bancă!

Asta în vreme ce s-a mutat într-un apartament închiriat într-un complex rezidențial de lux, unde chiria este de cel puțin 987 de euro, mai mult cu 400 de lei decât salariul său de deputat, conform catavencii.ro. Plus că din dorința imensă de a face economie la benzină, Udrea și-a luat ultimul model de Mercedes clasa S.

Numai că această mașină de peste 110.000 de euro nu va apărea în nicio declarația de avere, pentru că a fost cumpărată prin leasing, pe firma Elenei Udrea, Agro Green Nana SRL. Cum Elena Udrea nu s-a grăbit să treacă în declarația de avere nici autoturismul sport Porsche, din 2004, un alt Mercedes, din 2002, și automobilul Audi din 2001!

Și pe lângă aceste fapte, Traian Băsescu îi face în direct la B1 și declarații de dragoste preferatei pentru Cotroceni, cum că a promovat multe femei – Anca Boagiu, Roberta Anastase, Sulfina Barbu sau Raluca Turcan, dar că Elena Udrea a fost singura care a avut curajul să se bată cu bărbații și nu a vrut să rămână dependentă de aceștia.

„Am văzut-o că nu vrea să rămână dependentă de bărbați și asta îmi place” a declarat Traian Băsescu, în timp ce încerca să sublinieze că nu știe unde poate ajunge Elena Udrea din punct de vedere politic, dar este probabil să țintească spre prezidențiale.

Cu siguranță pentru continuarea politicii de austeritate promovate de Traian Băsescu în ultimii 10 ani, Elena Udrea ar fi cea mai „potrivită” pentru fotoliul de la Cotroceni, mai ales după ce Președintele face scandal pentru a-i ascunde „scheletele” din declarațiile de avere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mai, 2014
Dana
mizerie totala
mizerie pe toata linia

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ