Victor Ponta: De fiecare dată am spus că suntem o ţară mândră

| 09 mai, 2014

Victor Ponta a declarat, vineri, la un miting electoral al PSD la Cluj-Napoca, că românii trebuie să le arate străinilor că sunt uniţi, el dând ca exemple faptul că l-a invitat pe primarul Emil Boc alături de el la inaugurarea de la fabrica Bosch şi că nu a zis străinilor nimic rău despre preşedintele Traian Băsescu.

Victor Ponta a declarat, vineri, la un miting electoral al PSD la Cluj-Napoca, că românii trebuie să le arate străinilor că sunt uniţi, el dând ca exemple faptul că l-a invitat pe primarul Emil Boc alături de el la inaugurarea de la fabrica Bosch şi că nu a zis străinilor nimic rău despre preşedintele Traian Băsescu.

'Azi, la Jucu, deşi nu era chemat pe scenă la momentul acelei tăieri a panglicii, i-am rugat pe reprezentanţii firmei Bosch şi pe reprezentanţii din Germania să-l invite şi pe dl Boc pe scenă şi să fim împreună, cu domnul Uioreanu, pentru că indiferent de ceea ce mă desparte pe mine, şi mă desparte fundamental de Emil Boc, în faţa străinilor vreau să arătăm că suntem mândri şi că putem să lăsăm deoparte orice fel de lucru care ne desparte. Vreau să vă asigur că indiferent de ceea ce mă supără la preşedintele actual, la guvernul trecut, n-a fost o singură dată - şi m-am întâlnit în aceşti doi ani cu toţi liderii importanţi ai lumii - o singură dată n-am spus un cuvânt de rău despre preşedintele actual, o singură dată n-am spus un cuvânt rău despre vechea guvernare. De fiecare dată am spus că suntem o ţară mândră, o ţară puternică, o ţară care am trecut peste vremuri grele', a menţionat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

El a explicat că această unitate a românilor transpare şi dintr-un slogan electoral al PSD pentru campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

'Să le spuneţi tuturor celor care vor să fie alături de noi că acest slogan -Mândri că suntem români- este de fapt ideea pentru care vrem să fim în Europa. Ne dorim să fim în Europa, ne dorim să fim europeni şi mai ales dorim să fim trataţi cu respect şi să arătăm că nu există cetăţeni de rangul doi în Europa şi că tot ce avem între noi ca ceartă putem să ţinem între noi şi să ne arătăm în faţa tuturor celor de dincolo de graniţă ca un popor mândru', a completat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta şi mai mulţi membri ai guvernului, membri ai PSD şi ai PC, au participat, vineri, la un miting electoral desfăşurat în cinematograful Florin Piersic, miting la care au fost prezenţi circa 2.000 de oameni. Printre participanţi s-au numărat vicepremierul Liviu Dragnea, miniştrii Titus Corlăţean, Daniel Constantin, Nicolae Bănicioiu, Mircea Duşa, Aurelia Cristea, precum şi candidaţi la europarlamentare - Corina Creţu, Daciana Sârbu, Damian Drăghici, dar şi alte personalităţi din partid precum clujenii Ioan Rus şi Vasile Dâncu, liderul TSD Mihai Sturzu.

Participanţii la miting au scandat în mai multe rânduri 'Ponta - preşedinte' şi 'Rus - prim-ministru'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mai, 2014
Mariana
MANDRI
Mandri ca suntem romani , dar fara Premierul Ponta cu care nu ne putem mandri!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ