Stolojan: Campania electorală, deturnată de Ponta, Antonescu şi Udrea

| 07 mai, 2014

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare este deturnată de trei persoane care nu candidează, liderii de partid Victor Ponta, Crin Antonescu şi Elena Udrea, a declarat miercuri, la Buzău, candidatul PDL, Teodor Stolojan.

'Din păcate această campanie electorală a fost deturnată total de trei indivizi, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Elena Udrea. Niciunul dintre aceştia nu candidează, dar se află pe panourile partidelor politice, cu toate acestea PDL consideră că sunt teme importante de discutat cu oamenii vizavi de interesele românilor ca cetăţeni europeni şi interesele României ca stat membru', a mai spus Stolojan.

Acesta a mai declarat că 'PDL este singurul partid politic care a acordat întreaga atenţie definirii temelor, problematicii de maxim interes pentru români şi România în vitorul mandat al Parlamentului European'.

'Avem cea mai bună listă de candidaţi, pe această listă nu se află nici neveste, nici alte rude ale conducerii PDL, ci doar oameni care şi-au făcut datoria în mandatul trecut, europarlamentarii PDL au avut 60 de rapoarte de legislaţie europeană, aproape dublu faţă de toţi ceilalţi europarlamentari români', a mai spus Stolojan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ