Traian Băsescu: Victor Ponta să se domolească cu campania prezidenţială

| 06 mai, 2014

Traian Băsescu a declarat, marţi, că Victor Ponta nu trebuie să fie preşedintele României, afirmând că acest lucru ar însemna ca ţara să intre 'într-un regres uriaş'.

Traian Băsescu a declarat, marţi, că Victor Ponta nu trebuie să fie preşedintele României, afirmând că acest lucru ar însemna ca ţara să intre 'într-un regres uriaş'.

'Victor Viorel Ponta nu trebuie să fie preşedintele României pentru că ar însemna ca ţara să intre într-un regres uriaş. (...) Dacă nu va lăsa să se desfăşoare campania electorală pentru Parlamentul European, îi voi fi un opozant fără reţinere pentru toate acţiunile pe care le face în scopul de a-şi asigura un avans uriaş în faţa celorlalţi candidaţi ai campaniei pentru prezidenţiale', a afirmat Băsescu, într-o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni.

Şeful statului i-a cerut premierului să lase să se desfăşoare campania pentru europarlamentare.

'Îi adresez public (lui Victor Ponta - n.r.) rugămintea să se domolească cu campania prezidenţială şi să lase să se desfăşoare campania pentru europarlamentare', a spus Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ