Victor Ponta, despre îmbunătăţirea colectării taxelor şi impozitelor

| 06 mai, 2014

Victor Ponta a discutat, marţi, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României despre modalităţile de îmbunătăţire a colectării taxelor şi impozitelor şi atragerea de fonduri europene în perioada 2014-2020.

Victor Ponta a avut, marţi, la Palatul Victoria, o întrevedere cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României (CDR), pe agenda întâlnirii aflându-se modalităţi de îmbunătăţire a colectării taxelor şi impozitelor şi atragerea de fonduri europene în perioada 2014-2020, informează Biroul de presă al Executivului, citat de Agerpres.

Totodată, au fost discutate şi unele propuneri de îmbunătăţire a legislaţiei privind piaţa de capital, liberalizarea pieţei gazelor naturale, legea insolvenţei, legea privind organizarea activităţii de lobby şi legea stagiaturii, precizează sursa citată.

CDR este un grup de iniţiativă economică format din 20 de asociaţii de afaceri şi 18 observatori reprezentanţi ai ambasadelor străine la Bucureşti, constituit la iniţiativa premierului în contextul preocupării Guvernului pentru dialogul continuu cu mediul de afaceri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ