Ponta:Declaraţiile lui Băsescu, o criză de nervi. Îşi aminteşte că pe 6 mai 2010 a tăiat pensiile şi salariile

| 06 mai, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la RTV, că afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu, făcute în aceeaşi zi la Cotroceni şi conţinând multe acuze la adresa sa, reprezintă o 'criză de nervi' motivată de faptul că pe 6 mai 2010 şeful statului anunţa tăierea pensiilor şi salariilor.

'Nu am văzut o declaraţie de presă a preşedintelui, am văzut o criză de nervi a unei persoane cu foarte puţin echilibru şi cu foarte puţină stăpânire de sine. Şi sunt absolut convins că această criză de nervi ne aduce aminte tuturor că exact pe 6 mai 2010 este ziua în care domnul preşedinte Băsescu a ieşit şi a anunţat tăierea pensiilor şi salariilor oamenilor. De atunci, practic, a început prăbuşirea omului politic Băsescu până la stadiul unui om în crize de nervi, aşa cum a fost astă-seară. Pentru că domnul Băsescu îşi aminteşte, cum îşi amintesc toţi românii, că exact în urmă cu şase ani, pe 6 mai 2010, exact la aceeaşi oră, ne-a anunţat cum taie pensiile şi salariile oamenilor. Cred asta justifică criza de nervi de astăzi', a declarat Victor Ponta.

Întrebat despre faptul că Băsescu i-a transmis că nu ar trebui să candideze la alegerile prezidenţiale pentru că este 'profund corupt' şi dacă acest lucru reprezintă un avertisment şi ce va urma, premierul a spus: 'Va urma un lung şir de crize de nervi din partea celui care exact cu patru ani în urmă ne-a tăiat pensiile şi salariile tuturor românilor, iar după 21 decembrie va urma un şir lung de prezentări ale domnului acesta nervos la Parchet pentru că ştie că de atunci nu mai are imunitate şi va răspunde. Din punctul meu de vedere şi pentru faptul că a tăiat pensiile şi salariile în urmă cu patru ani, ar trebui să răspundă şi chiar penal'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ