Predoiu: Nu putem vorbi de unificarea dreptei în jurul Elenei Udrea, poate de unificarea stângii

| 06 mai, 2014

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, marţi, că nu crede că dreapta poate fi unită în jurul Elenei Udrea, "poate stânga" şi că orice vot dat PMP este dat PSD, la europarlamentare.

"Nu cred că este momentul acum să discutăm despre modalităţi tehnice de unificare a dreptei, cred că este cinstit acum să le explicăm românilor dezastrul provocat de Victor Ponta şi despre miza alegerilor europene. Nu cred că putem vorbi acum în jurul cui se poate forma unificarea dreptei. În orice caz, dacă tot s-a deschis subiectul, nu putem vorbi de unificarea dreptei în jurul doamnei Elena Udrea, poate de unificarea stângii", a precizat Predoiu, într-o conferinţă de presă.

El a făcut apel la români "să ignore jocul Ponta, Udrea, Băsescu, arătând că acesta este un război de faţadă, nu are legătură cu temele campaniei europene".

În opinia lui Predoiu, Băsescu îl ajută pe Ponta, iar Ponta o ajută pe Udrea.

Predoiu a arătat că preşedintele Traian Băsescu îl ajută pe premierul Victor Ponta prin faptul că, prin concentrarea dezbaterii pe tema prezidenţială, Ponta nu mai dă socoteală "celor 24 de luni de guvernare incompetentă".

De asemenea, Cătălin Predoiu consideră că Victor Ponta o ajută pe Elena Udrea prin sesizarea depusă la Curtea Constituţională, deoarece această sesizare va fi respinsă de Curte pentru că "e greşită tehnic", iar Traian Băsescu va putea face campanie electorală pentru PMP.

Cătălin Predoiu a mai spus că românii trebuie să se gândească bine cui dau votul la alegerile europarlamentare, pentru că "orice vot dat partidelor care nu intră în Parlament este un vot dat PSD".

"De aceea, dacă PMP nu intră în Parlament, orice vot dat PMP este un vot dat PSD", a adăugat Cătălin Predoiu.

Întrebat în ce condiţii PDL ar susţine pe Elena Udrea drept candidat unic al dreptei, Cătălin Predoiu a arătat că Udrea putea să intre în competiţia internă din PDL pentru desemnarea candidatului democrat-liberal la Preşedinţie şi că, refuzând această competiţie, "a refuzat şi sprijinul PDL".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ