Deputatul Florin Popescu şi-a dat demisia din PMP

| 06 mai, 2014

Deputatul Florin Popescu a anunţat marţi la Palatul Parlamentului că şi-a dat demisia din Partidul Mişcarea Populară.

"Astăzi am venit în faţa Parlamentului pentru a susţine că nu sunt un pericol public. Din păcate nu a fost cvorum în Parlament, astfel încât decizia se va amâna pentru o şedinţă viitoare. Voi sta la dispoziţia Parlamentului şi justiţiei de câte ori îmi vor solicita şi nu fug nici de Parlament şi voi merge la DNA să dau declaraţii, să văd în continuare. Nu voi împiedica bunul mers al dosarelor. Mi-am dat demisia din PMP. Nu împiedic justiţia. Ancheta merge în continuare", a spus Popescu, conform Agerpres.

Votul final din cadrul şedinţei de marţi a Camerei Deputaţilor vizând solicitarea ministrului Justiţiei cu privire la încuviinţarea arestării preventive a deputatului Florin Popescu nu a mai avut loc din lipsă de cvorum. Din cei 209 deputaţi prezenţi la începutul şedinţei, în sală se mai aflau 130 în momentul votului.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ