Blaga: Îi garantez preşedintelui că n-o susţin şi nici n-o votez pe Elena Udrea la Preşedinţia României

| 06 mai, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, afirmă că nu o să o susţină şi nici nu o să o voteze pe Elena Udrea la Preşedinţia României şi că acuzaţiile lui Traian Băsescu la adresa lui potrivit cărora ar fi câştigat preşedinţia partidului pe care-l conduce folosind mesaje de tip PSD reprezintă 'o minciună'.

"Îi mulţumesc preşedintelui Băsescu că a reevaluat PDL şi, de câteva zile încoace, nu mai este partid de fesenişti, ba chiar recunoaşte meritele acestui partid în devenirea sa politică. Ceea ce a afirmat astăzi preşedintele Băsescu, cum că eu aş fi folosit mesaje de tip PSD pentru a câştiga conducerea partidului, reprezintă o minciună. Din păcate pentru preşedintele Băsescu, membrii PDL ştiu adevărul şi ştiu că preşedintele Băsescu minte pe acest subiect", susţine preşedintele PDL pe pagina sa de Facebook.

Blaga adaugă că, în orice caz, a observat o schimbare de mesaj din partea şefului statului.

"Preşedintele recunoaşte, la un an distanţă, că am câştigat corect în faţa Elenei Udrea conducerea PDL. Îi garantez preşedintelui că niciodată nu o să o susţin şi nici nu o să o votez pe Elena Udrea la preşedinţia României. O cunosc prea bine ca să fac asta', mai afirmă preşedintele PDL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ