Tăriceanu: Proiectul USL nu a murit cu totul, mai există şanse

| 07 mai, 2014

Proiectul USL nu a murit, a afirmat, miercuri, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, adăugând că, în opinia sa, PNL nu a avut un ''comportament înţelept'' când a decis ''fuga de răspunderea guvernării".

Proiectul USL nu a murit, a afirmat, miercuri, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, adăugând că, în opinia sa, PNL nu a avut un ''comportament înţelept'' când a decis ''fuga de răspunderea guvernării", informează Agerpres.

'Proiectul USL a fost unul care a reunit o largă susţinere democratică populară. Peste 60% din populaţia României a votat în favoarea acestui proiect. Din păcate anumite decizii luate de PNL, mă refer în special la decizia de a părăsi USL, s-au dovedit greşite, iar sancţiunea electoratului nu a întârziat să apară, lucru care a dus la o scădere a PNL în sondajele de opinie. Cei de la PSD în schimb au spus-o clar, acest proiect ar merita să fie continuat ca să nu înşelăm încrederea pe care oamenii ne-au dat-o. Eu cred că (...) proiectul nu a murit cu totul, mai există şanse, nu ştiu cât de mari în momentul de faţă, dar nu cred că este un comportament înţelept acela de a fugi de răspunderea guvernării, mă refer la PNL. Nu cred că este înţelept şi în termeni practici o mişcare câştigătoare să arăţi că cetăţenii nu se pot baza pe tine', a spus Tăriceanu întrebat cum comentează anunţul PSD potrivit căruia va folosi în continuare marca USL pentru că o deţine şi a înregistrat-o la OSIM.

Preşedintele Senatului efectuează miercuri şi joi o vizită oficială în Republica Moldova, la invitaţia preşedintelui Parlamentului, Igor Corman.

Obiectivul vizitei oficiale îl reprezintă realizarea unui dialog direct la Chişinău între preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi înalţi reprezentanţi ai Republicii Moldova, dialog ce se înscrie în rândul demersurilor realizate de România în vederea susţinerii parcursului european al Republicii Moldova şi asigurării continuităţii consultărilor bilaterale în perspectiva semnării, în 2014, de către Republica Moldova a Acordului de asociere la Uniunea Europeană.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ