Sebastian Bodu: PNŢCD se poate relansa în acest an

| 09 mai, 2014

Europarlamentarul Sebastian Bodu, care candidează din partea PNŢCD pentru un nou mandat, susţine că partidul pe care îl reprezintă se poate relansa în acest an.

"Cred că anul 2014 va fi momentul în care PNŢCD se va relansa. Decenţă, corectitudine şi hotărâre sunt ingredientele unei formule care poate fi de succes, pentru că lumea s-a săturat şi de unii şi de ceilalţi. Decenţa nu este o invenţie ţărănistă. Mesajele pe care le dăm oamenilor sunt acelea că există o alternativă la actualul circ politic. Din punctul nostru de vedre, dezbaterile în ghilimele, schimbul de replici derulate între preşedinte şi premier au coborât politica atât de jos, încât nu credeam că o să ajung să spun că chiar nu se mai poate. Există şi o altă variantă, cea a decenţei. Şi întotdeauna voi da exemplul seniorului Coposu", a declarat vineri, la Oradea, Sebastian Bodu, conform Agerpres.

El a afirmat că există 'un singur PNŢCD', un partid în construcţie, care aduce mesaje noi, pe zona economică, agricultură şi familie.


'Suntem singurul partid care se preocupă de protecţia familiei tradiţionale, mai ales că în PE au fost mai multe rapoarte care au încercat să deraieze parcursul normal al familiei către tot felul de invenţii care mai de care mai aberante. Noi avem pe agendă protecţia familiei tradiţionale, a educaţiei în spiritul familiei tradiţionale', a precizat Bodu.

Ţinta ţărăniştilor la alegerile din 25 mai este obţinerea a minimum două mandate de europarlamentari, potrivit lui Bodu. În ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale, având o tradiţie monarhistă, PNŢCD va susţine acel candidat care va promite revizuirea Constituţiei astfel încât să fie abrogat articolul care interzice revizuirea formei republicane de guvernământ.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ