Sebastian Bodu părăseşte PNŢCD. Ce partid alege?

| 01 iun, 2014

Sebastian Bodu a declarat că-şi prezintă demisia din Partidul Naţional Ţărănesc Creştin-Democrat, anunţul venind pe pagina personală de facebook. Argumentul fostului preşedinte al ANAF: PNŢCD este un “circ politic”.

”Am decis sa îmi înaintez demisia din PNȚCD. Am crezut că intru intr-un proiect politic, am crezut că se poate construi o alternativă de dreapta, dar totul s-a dovedit a fi iluzoriu. Am cerut ca analiza rezultatelor alegerilor să aibă loc cu mandatele pe masă, ca după orice eșec, dar am constatat cu amărăciune că se fuge de asumarea responsabilității, se fuge de congres, se caută trădători, samsari, comuniști infiltrați etc. Nu vreau sa fiu parte a unui circ politic, dezavuez aceste practici pe cale a se declanșa, așadar mă retrag cu regretul de a nu fi candidat independent, indiferent de scorul pe care l-aș fi obținut. Rămân, desigur, membru IRL”, anunță Bodu, pe pagina personală de Facebook.

În campania electorală pentru recentele alegeri europarlamentare, Bodu s-a remarcat printr-un mesaj clar, definit tradiţionalist, pentru apărarea “familiei şi sănătatea morală a copiilor noştri”.

Tag-uri: pntcd, Sebastian Bodu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 iun, 2014
Vasile
Intrebare
Scuzati-ma, dar cine-i acest Bodu ca sa merite atita atentie din parte presei?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ