Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, îndeamnă românii să voteze pentru a schimba România

| 25 mai, 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, i-a îndemnat pe români, duminică, să vină să voteze pentru a schimba România.

 

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. 'Înainte de toate, aş vrea să le transmit românilor să vină la vot, pe de altă parte, dacă vreţi să schimbăm România, trebuie să votaţi cu altfel de oameni, trebuie să votaţi cu oameni care iubesc ţara şi au credinţă în Dumnezeu. Nu se poate să avem prosperitate în România, să avem locuri de muncă pentru noi şi copiii noştri fără moralitate în politică. Veniţi la vot să schimbăm împreună România', a declarat Aurelian Pavelescu.

El a spus că are convingerea că românii vor o schimbare majoră în România. 'Am convingerea că românii s-au săturat de sărăcie, de imoralitate şi de corupţie', a spus Pavelescu.

Aurelian Pavelescu a venit la vot însoţit de aproximativ 10 membri de partid.

'Sunt prieteni din partid care nu au domiciliul în Bucureşti şi au ales să meargă împreună cu mine să voteze pe listele suplimentare', a mai spus preşedintele PNŢCD.

Aurelian Pavelescu a votat la secţia 106 de la Şcoala Uruguay din sectorul 1 al Capitalei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ