Ponta: Am o slăbiciune - vă rog să o votaţi pe Daciana Sârbu, merită să o votaţi

| 23 mai, 2014

Premierul Victor Ponta le-a mărturisit, vineri seară, simpatizanţilor alianţei electorale PSD-UNPR-PC care au fost prezenţi la spectacolul organizat în Parcul Orăşelul Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei, că este mândru de toţi candidaţii alianţei la alegerile europarlamentare şi la cele parţiale, dar are totuşi 'o slăbiciune' - Daciana Sârbu.

'Mă mândresc cu toţi candidaţii noştri (...) însă am şi eu o rugăminte şi am şi eu o slăbiciune, ca şi preşedintele actual. O să vă rog să o votaţi pe Daciana Sârbu, că zău că merită să o votaţi', a spus Ponta.

Premierul i-a încurajat pe români să iasă la urme şi să îi susţină pe Ilie Năstase şi pe Gabriela Szabo, candidaţi ai alianţei.

'Ştiţi că mie îmi place foarte tare sportul. Eu sunt ca preşedintele actual, nu am alte pasiuni. Eu sunt cu sportul şi iubesc sportul pentru că el a adus României atât de multă mândrie. Sunt mândru şi onorat, este cea mai mare bucurie care mi se putea face, să îi am alături pe Gabriela Szabo şi pe Ilie Năstase. (...) Sunt candidaţii României', a adăugat premierul.

Ponta s-a referit şi la primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, afirmând că este 'un primar aşa cum ar trebui să fie toţi primarii din ţară'.

'Sunt alături de un primar extraordinar, Cristian Popescu Piedone, un primar aşa cum ar trebui să fie toţi primarii din ţară - să construiască ceva, să lase ceva în urmă, să facă pentru cei mulţi care l-au ales, dar şi pentru cei care nu l-au ales. (...) Primarul Piedone chiar că îmi ştie toate slăbiciunile şi m-a aşteptat cu muzică din Gorj, m-a aşteptat cu nişte copii extraordinari', a mai spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mai, 2014
nicu
Imi pare rau ,dar daca o votez pe stearsa asta a TA,mi se usuca mana!Nici TU,nici soata si nici socrul nu meritati increderea Romanilor!Esti un GUNOI Domnule Ponta!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ