PDL face apel la români să se prezinte duminică la urne. "Este un vot pentru viitorul României"

| 23 mai, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, alături de principalii candidaţi ai formaţiunii la europarlamentare, a lansat, vineri, un apel către români de a se prezenta la urne duminică, afirmând că este un vot 'pentru viitorul României'.

'Este un vot pentru viitorul României, pentru viitorul fiecărui cetăţean al acestei ţări. Europa în fiecare casă înseamnă bunăstare în fiecare casă. Europa în fiecare casă înseamnă locuri de muncă, înseamnă mai mulţi bani pentru sănătate, pentru învăţământ, drumuri mai bune, bani mai mulţi pentru fermieri, bani mai mulţi pentru micii întreprinzători. PDL candidează cu cea mai profesionistă şi cea mai harnică listă de candidaţi: domnul Theodor Stolojan, doamna Monica Macovei, domnul Traian Ungureanu, domnul Marian Jean Marinescu, domnul Daniel Buda, domnul Orest Onofrei, domnul David, domnul Iustin Cionca', a declarat preşedintele PDL în mesajul său adresat electoratului.

Blaga a subliniat că actualii europarlamentari ai PDL au fost 'de două ori mai harnici decât tot ceilalţi la un loc, pesedişti sau penelişti, realizând de două ori mai multe legi decât ceilalţi'.

'Guvernarea PSD, guvernarea Ponta este nocivă pentru România, este nocivă pentru justiţie, este nocivă pentru buzunarul fiecărui român, este nocivă pentru economie, este nocivă pentru locurile de muncă', a declarat preşedintele PDL.

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat în mesajul său că 'România trebuie să existe pe direcţia Vest şi în parteneriat cu SUA'.

'De aceea trebuie să ne luptăm pentru destinul nostru care este în UE şi în parteneriat cu SUA. PSD şi Victor Ponta reprezintă răul în politică. Cu ei mă lupt, cu ei se luptă PDL. Nu vrem ca România să fie condusă de baroni, oligarhi, cercetaţi penal aşa cum sunt Duicu, Nicuşor Constantinescu, Dragnea, Mazăre, Cozma şi mulţi alţii.(...) Şi PSD şi PNL şi-au apărat corupţii împotriva justiţiei. PSD şi PNL nu sunt România', a afirmat Macovei.

La rândul său, actualul lider al europarlamentarilor PDL, Theodor Stolojan, a afirmat că viitorii europarlamentari ai partidului au ca principală obligaţie la Bruxelles de a-i reprezenta pe români şi România şi a subliniat că principala problemă, la ora actuală, o reprezintă lipsa locurilor de muncă.

Stolojan a adăugat că soluţiile democrat-liberalilor sunt atragerea fondurilor europene pentru programe care să promoveze reînnoirea industrială a României, promovarea unei noi strategii a Dunării şi Mării Negre şi încurajarea folosirii fondurilor europene pentru dezvoltarea IMM-urilor şi stimularea tinerilor să devină fermieri.

Preşedintele PDL Vasile Blaga a afirmat că reprezentanţii partidului din toată ţara vor monitoriza atent procesul de votare şi că, la fel ca şi la alegerile trecute, democrat-liberalii vor efectua o numărătoare paralelă având la bază procesele-verbale semnate de toţi reprezentanţii partidelor.

La conferinţa de presă a PDL au mai participat europarlamentarii Traian Ungureanu, Marian Jean Marinescu, candidaţi la alegerile din 25 mai, şi vicepreşedintele democrat-liberal Sulfina Barbu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ