Corina Creţu: Am votat pentru o Românie puternică şi o Europă mai aproape de cetăţean

| 25 mai, 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Europarlamentarul Corina Creţu a declarat duminică, la ieşirea din cabina de votare, că şi-a exprimat votul pentru o Românie puternică şi pentru o Europă mai aproape de nevoile cetăţeanului.

'Am ales să votez aici la Cluj, în Ardeal. Votăm în primul rând pentru o Românie puternică, într-o Europă puternică, o Europă care să fie mai aproape de nevoile cetăţenilor, să depăşească această perioadă de austeritate care a produs atâta suferinţă, o Europă în care deciziile cele mai importante să fie legate de creşterea economică, de crearea de noi locuri de muncă, combaterea sărăciei, a şomajului. Cred că este foarte important ca lumea să înţeleagă că noi, în Parlamentul European, votăm mai mult de 70% din legile care se aplică astăzi în România, iar cetăţenii României sunt cei care vor decide astăzi cine va ocupa cele 32 de locuri alocate României în PE', a spus Corina Creţu, candidat pe primul loc pe lista Alianţei PSD-UNPR-PC pentru un nou mandat de europarlamentar.

Îmbrăcată într-o ie tradiţională românească, ea a votat la Secţia nr 160 de la Şcoala Horea din Cluj-Napoca, alături de soţul său, Ovidiu Rogoz, şi de vicepreşedintele PSD Ioan Rus.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ