Blaga a votat la liceul Caragiale din capitală: Am votat pentru viitorul european al României

| 25 mai, 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat duminică că a votat pentru viitorul european al României şi al fiecărui cetăţean al acestei ţări.

'Europa în fiecare casă înseamnă bunăstare în fiecare casă. Înseamnă până la urmă mai mulţi bani pentru şcoli, pentru spitale, pentru drumuri, pentru micii întreprinzători, pentru fermieri', a afirmat Blaga după ce a votat.

El i-a îndemnat pe toţi românii să se prezinte la urne.

'Invit pe toţi românii să vină să-şi manifeste voinţa politică prezentându-se astăzi la vot şi să nu lase ca unii să voteze pentru viitorul lor', a subliniat liderul democrat-liberal.

La aceeaşi secţie de votare de la Liceul 'I.L. Caragiale' şi-a exprimat opţiunea la alegerile europarlamentare şi secretarul general al PDL Gheorghe Flutur.

'Am votat pentru români, pentru bunăstare, pentru locuri de muncă, pentru a fi egali în Europa, egali cu Europa', a afirmat Flutur.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ