PE Ilie Năstase: Am votat, pentru a continua ce s-a întâmplat până acum

| 25 mai, 2014

Candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC pentru Senat, Ilie Năstase, a declarat, duminică, la Şcoala 190, că a votat pentru a continua 'ce s-a întâmplat până în prezent'

El a afirmat că şi în România votul ar trebui să fie obligatoriu.

'Am votat pentru a continua ce s-a întâmplat până acum. Am văzut multe ţări în care votul este obligatoriu. Ar trebui şi la noi poate pentru că numai aşa putem să avansăm şi să intrăm în Europa care progresează mult', a spus Ilie Năstase, după ce şi-a exprimat votul.

Întrebat unde este mai greu, în politică sau în tenis, Năstase a afirmat că 'este greu peste tot dacă vrei să faci lucruri bune'.

'Încă nu am intrat în politică, nu ştiu, o să văd, o să-mi dau seama apoi. E greu peste tot dacă vrei să faci lucruri bune', mai afirmat Năstase.

Întrebat ce calităţi are, Năstase a spus că este un învingător. 'Mă bat, sunt un învingător', a spus fostul tenisman. El a mai declarat că nu are emoţii.

Ilie Năstase a venit la vot alături de ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, de liderul PC Daniel Constantin şi de primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ