Crin Antonescu: Am votat cu cea mai bună echipă. Fac apel ca oamenii să vină la vot

| 25 mai, 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că a votat cu 'cea mai bună echipă' şi a încurajat românii să iasă la urne, votul lor fiind 'un gest civic şi cetăţenesc elementar'.

 

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.

'Am votat pentru cea mai bună echipă şi pentru cel mai bun program şi cel mai important lucru este că m-am prezentat să votez. Parlamentul European va fi o instituţie şi mai puternică şi mai importantă pentru viaţa noastră, a tuturor, de acum încolo şi cred că e un gest civic şi cetăţenesc elementar să dăm acest vot', a declarat Antonescu, după ce şi-a exprimat opţiunea de vot.

Antonescu a adăugat că, deşi se aşteaptă la o prezenţă mică a românilor la urne, totuşi speră ca aceasta să nu fie 'neobişnuit de mică'.

'Deocamdată, asupra prezenţei nu putem să facem estimări. Putem face comparaţii cu alegerile din 2009, cu alegeri similare până la aceeaşi oră. Este clar, din toate evaluările, că vom avea o prezenţă mică. Eu sper să nu fie neobişnuit de mică. De aceea şi eu am încercat să transmit acest mesaj de prezenţă la vot, indiferent care este opţiunea votului', a mai afirmat liderul PNL.

El a explicat că este important ca românii să îşi voteze reprezentanţii în Parlamentul European fiindcă 'toţi cei 32 de oameni, care în urma votului românilor vor fi prezenţi în PE, vor participa la decizii majore pentru viaţa fiecărui român'.

Preşedintele PNL a mărturisit, totodată, că aşteaptă rezultatele votului de duminică cu relaxare, dar şi cu nerăbdare, anticipând că ziua de 25 mai va fi una 'foarte lungă'.

'Cu relaxare, dar şi cu nerăbdare. Cu relaxare pentru că sper să fie o zi fără evenimente, sper să se desfăşoare lucrurile normal peste tot; cu nerăbdare pentru că toţi aşteptăm şi va fi o zi foarte lungă pentru că, până la încheierea numărătorii reale, nu vom şti exact rezultatele. Exit-poll-urile, lăsând la o parte suspiciunile pe care le avem faţă de unii sau de alţii, dar în acest gen de alegeri cu prezenţă foarte mică chiar nu pot da o evaluare foarte aproape de realitate, aşa încât până mâine vom fi cu toţii nerăbdători şi curioşi', a conchis Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a şi-a exprimat opţiunea de vot, la ora 9,00, la Şcoala Generală nr. 73 'Barbu Delavrancea' din Capitală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ