Dragnea a votat la Xenopol: Am votat pentru viitorul României

| 25 mai, 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru viitorul României, pentru europarlamentarii care vor lupta ca ţara noastră să fie puternică în Europa.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. 'Am votat pentru viitorul României. Am votat pentru europarlamentarii care vor fi mândri de ţara lor, pentru cei care vor merge la Bruxelles să spună tuturor că România este o ţară cu drepturi egale cu toate statele din Uniunea Europeană, care vor merge la Bruxelles să spună tuturor că avem aceleaşi drepturi şi pentru cei care la Bruxelles vor lupta pentru ca ţara noastră să fie o ţară puternică în Europa şi pentru cei care în final, prin munca, lor vor ajuta la bunăstarea României', a spus Dragnea, care şi-a exercitat dreptul de vot la Colegiul A D Xenopol.

El a precizat că vicepremierul Gabriel Oprea l-a asigurat pe premier că alegerile vor fi organizate foarte bine.

'Nu am atribuţii (în organizarea alegerilor n.r.), acestea sunt la vicepremierul Gabriel Oprea. Din discuţiile pe care le-am avut cu dumnealui, lucrurile sunt foarte bine organizate din toate punctele de vedere. L-a asigurat pe primul-ministru că alegerile vor fi organizate foarte bine şi dacă vor apărea incidente structurile Ministerului de Interne sunt pregătite să intervină', a adăugat Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ