Elena Udrea: Vă promit că Mişcarea Populară nu îl va trăda niciodată pe preşedintele Traian Băsescu

| 23 mai, 2014

Deputatul Elena Udrea a declarat vineri că PMP nu îl va trăda niciodată pe preşedintele Traian Băsescu şi a menţionat că partidul şi-a triplat scorul la trei luni de la înfiinţare.

'Nu ne-am pus pe liste nevestele, nu ne-am pus rudele, nu ne-am pus prietenii, i-am pus pe cei mai buni care pot reprezenta România la Bruxelles. PMP este singurul partid care va schimba guvernarea roşie nu în 2016, ci în 2014. Am putut face foarte multe lucruri, în trei luni ne-am triplat scorul, şi pentru că l-am avut alături de noi pe preşedintele Traian Băsescu. PMP este singurul partid care îşi asumă să continue proiectele de reformă şi modernizare ale României, este singurul partid care îşi asumă să ducă mai departe lupta pentru independenţa Justiţiei, pentru statul de drept, pentru o Românie orientată către Vest, aşa cum s-a luptat Traian Băsescu 10 ani de zile să facă. Este o onoare pentru noi să avem sprijinul preşedintelui şi vă promit că Mişcarea Populară nu-l va trăda niciodată pe preşedintele Traian Băsescu, că PMP va duce mai departe viziunea lui Traian Băsescu pentru România', a spus Udrea la mitingul organizat de PMP pe platoul de la Academia Militară din Bucureşti.

Deputatul a criticat PSD pe care l-a numit 'partidul baronilor'.

'PSD vrea ca România să fie săracă pentru că este uşor de manipulat. Oamenii săraci sunt din zonele în care PSD prosperă, din judeţele Teleorman, Vrancea, Vaslui, din zona Olteniei, toate judeţele conduse de PSD au oameni săraci şi baroni bogaţi. Mergeţi în faţa oamenilor şi spuneţi-le că nu suntem perfecţi, dar suntem cei mai buni. Să obţinem un scor cu două cifre', a mai adăugat Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 mai, 2014
bogdan
Zero
0 x 3 este tot ZERO, partid de ZERO barat
24 mai, 2014
RaduD
Ea NU, dar Basescu ar trada pe oricine! Are microbul in sange!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ