Ponta si Dragnea, in vizita la Barajul Portile de Fier I

| 24 mai, 2014

Primul-ministru Victor Ponta a întreprins, sâmbătă la prânz, o vizită de scurtă durată la Barajul Porţile de Fier I, situat la kilometrul fluvial 942+950 al Dunării.

Ponta s-a întâlnit cu prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghiea, şi cu directorul Sucursalei 'Porţile de Fier' a SC Hidroelectrica SA, Nicu Tudorescu, cărora le-a solicitat informaţii despre debitele Dunării şi efectele viiturii intrate pe teritoriul României.

'Vă felicit pentru modul în care aţi gestionat fenomenul creat pe Dunăre de debitele ridicate. Aţi dovedit profesionalism', a afirmat Ponta, potrivit prefectului Nicolae Drăghiea.

Prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghia, a declarat, pentru AGERPRES, că premierul Victor Ponta a recomandat autorităţilor locale şi conducerii Sucursalei 'Porţile de Fier' a SC Hidroelectrica SA să monitorizeze în continuare situaţia de pe Dunăre şi să acorde o atenţie deosebită deversărilor, astfel încât în aval de Hidrocentrala Porţile de Fier II (kilometrul 863+358) să nu se producă inundaţii.

Şeful Guvernului a fost însoţit de vice-premierul Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ