Emil Boc a votat la Cluj: Am votat cu cei care cred sincer în viitorul României demn în UE

| 25 mai, 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, spune că a votat pentru o dreaptă Europeană, cu cei care cred în viitorul României.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. 'Am votat cu dreapta, am votat cu cei care au construit proiectul politic al UE şi cu cei care doresc consolidarea lui în Europa în momentul de faţă. Am votat cu cei care au crezut în Europa când i-a fost mai greu şi au apărat cu măsuri de dreapta valorile europene. Să nu uităm că proiectul politic european este produsul dreptei, că vorbim de Schuman, de Monet, de Gasperi sau Adenauer. Proiectul politic al UE se leagă de numele dreptei, iar astăzi, mai mult ca oricând, dreapta are nevoie să conducă în continuare Europa pentru a-i putea asigura continuitatea. De asemenea, am votat cu cei care cred sincer în viitorul României demn în UE şi nu cu aceia care una spun în ţară şi alta la Bruxelles sau una fac în ţară şi alta la Bruxelles', a declarat Emil Boc la ieşirea din secţia de votare.

De asemenea, el i-a invitat pe clujeni 'să vină la vot, pentru că destinul României e direct legat de destinul Europei şi o Europă care se consolidează înseamnă un lucru bun şi pentru România'.

Emil Boc a votat la Şcoala Radu Stanca din Cluj-Napoca, Secţia 48, şi a fost însoţit de soţia sa, Oana, de preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, şi de senatorul PDL Alin Tişe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ