ALEGERI LOCALE PDL acuză: 50 de lei ascunşi în ziare pentru a vota candidatul PSD

| 25 mai, 2014

Reprezentantii PDL au formulat mai multe plangeri penale, pe parcursul zilei de duminica, acuzand mai multe nereguli, printre care mita electorala si turism electoral.

Astfel, potrivit unui comunicat remis presei, in comuna buzoiana Valea Ramnicului s-a inregistat un caz de mita electorala: "Alegatorii primeau cate 50 de lei ascunsi in ziare pentru a vota candidatul PSD la alegerile locale".

De asemenea, in Bucuresti, in sectoarele 1, 3, 4 si 6 s-au formulat plangeri penale pentru turism electoral, fiind semnalate mai multe autocare cu numere de Prahova, Iasi, Galati, Dolj, Cluj, Neamt, Braila, Ialomita si Dambovita care transportau persoane ce au votat pe liste suplimentare. Unele dintre autocare erau coordonate de persoane aflate intr-o masina cu numar de Constanta, se mai arata in comunicat.

De asemenea, in localitatea Baia de Fier, din judetul Gorj, alegatorii au primit mita electorala, care consta in papuci si bere, circa 300 de persoane primind aceste produse.

Tag-uri: alegeri locale, pdl, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ