EUROPARLAMENTARE 2014. Adrian Năstase are interzis la vot

| 25 mai, 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Mai mult de 5.000 de deținuți, printre care Adrian Năstase și Gigi Becali, nu pot să voteze duminică, 25 mai, la alegerile europarlamentare.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Singurii care nu vor putea vota duminică sunt cei 5.166 de condamnaţi definitiv în cazul cărora instanţa a dispus şi aplicarea pedepsei complementare a interzicerii dreptului de a alege, conform articolului 66 din Codul penal.

În acestă situație se află Adrian Năstase şi Gigi Becali, ale căror sentinţe au inclus şi această pedeapsă complementară, dar nu şi Relu Fenechiu, căruia i-au fost interzise alte drepturi prin pedepse complementare. Potrivit reprezentanţilor ANP, deţinuţii cu drept de vot îşi vor putea exprima opţiunea electorală în spaţii special amenajate din penitenciare, unde vor fi aduse urne mobile.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ