Adrian Năstase, ATAC DUR: Este un gunoi uman

| 01 iun, 2014

Fostul premier Adrian Năstase a scris rânduri dure pe blogul personal despre Mihail Neamţu, liderul partidului Noua Republică.

"Vi-l aduceți aminte pe Mihai Neamțu? E vorba de cel care a jucat rolul lui Romeo în scena balconului de la referendum, alături de Monica Macovei. Partidul său – Noua Republică – este atât de nou încât pare că încă nici nu s-a născut.", a scris fostul premier, pe blogul său.

Adrian Năstase a adăugat că "După scorul obținut la europarlamentare – 0,27% – m-am gândit că i se va cere, de către colegii de partid, să-și dea demisia din funcția de președinte. Am realizat însă că numărul celor care au votat pentru el – aproximativ 10.000 – nu este suficient nici pentru înființarea unui partid.".

Adrian Năstase a amintit un episod dur pentru el- "Pentru mine Mihai Neamțu va rămâne însă o expresie perfectă de gunoi uman. În 20 iunie 2012, când a avut loc tentativa mea de suicid, el a venit, cu mai mulți reprezentanți ai "noii republici" și, în fața blocului din Zambaccian, în derâdere, și-au mânjit cămășile cu ketchup! În 25 de ani de politică nu-mi aduc aminte de o mizerie mai mare din partea unui "om politic". A primit, din partea alegătorilor, ceea ce a meritat. Iată că nu va putea merge, și el, în "balconul" de la Bruxelles, alături de mentorul său – Monica Macovei".

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 iun, 2014
boschetar la cotroceni
Toate jigodiile basiste candideaza pe te miri ce,.la toamna scapam in sfarsit de acest regim de handicapati si retardati ,,.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ