Năstase, pe blog: Băsescu nu a observat că în timpul regimului său au scăzut alocările pentru Apărare?

| 20 mai, 2014

Fostul premier Adrian Năstase se întreabă dacă până acum Traian Băsescu nu a observat că în timpul regimului său au scăzut permanent alocările din PIB pentru Apărare, în schimb preşedintele îl critică pe premierul Victor Ponta că vrea să mărească bugetul pentru MApN doar până la 2%.

'În febra campaniei pentru PMP, Traian Băsescu a uitat cine a fost preşedintele României în ultimii zece ani şi cine a promulgat, în această perioadă, legile bugetului. La o dezbatere ştiinţifică la Iaşi, organizată de alte litere (FMP), Băsescu a devenit apărătorul Armatei, împotriva premierului Ponta care vrea să mărească bugetul pentru MAPN 'doar' până la 2%. Dar, ştie reprezentantul de la Cotroceni, 'obligaţia noastră e de 2,38% din PIB să fie alocat bugetului Apărării'. Corect, aşa era în 2004, pe vremea guvernului pe care l-am condus. Până acum, Băsescu nu a observat însă că, în timpul regimului său aceste alocări procentuale au scăzut permanent? Sau acest lucru nu era la fel de important ca acciza pentru combustibil? A aflat acest lucru, în calitate de şef al CSAT şi de comandant Suprem al Armatei, doar la sfârşitul mandatelor de preşedinte?', a scris marţi Năstase pe blog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mai, 2014
gogu
E na!
Huo nascase ! Sa stai cat mai mult la bulau!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ