PE Tăriceanu: România are nevoie de o reprezentare cât mai bună pentru promovarea şi apărarea intereselor

| 25 mai, 2014

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, după ce a votat, că România are nevoie de o reprezentare cât mai bună pentru promovarea şi apărarea intereselor ei la Bruxelles


'(...) În ce priveşte alegerile pentru Parlamentul European, România are nevoie de o reprezentare cât mai bună, cât mai eficientă, pentru promovarea şi apărarea intereselor ei la Bruxelles. UE este o construcţie a liberalismului, care a dat tuturor ţărilor şi cetăţenilor noştri câteva posibilităţi la care probabil înainte de 1990 nici nu gândeam. Libertatea de deplasare, libertatea de a călători, libertatea de a munci în străinătate, posibilitatea de a merge la studii pentru cei tineri, un comerţ neîngrădit, libertate pentru întreprinzători să îşi dezvolte afacerile sunt avantaje esenţiale pe care ni le-a adus aderarea al UE', a spus Tăriceanu după ce şi-a exprimat votul.

El i-a îndemnat pe cetăţeni să meargă la vot într-un număr cât mai mare.

'Din acest motiv eu cred că interesul nostru, al românilor, şi pe această cale îndrăznesc să fac şi un îndemn tuturor cetăţenilor să vină să voteze într-un număr cât mai mare, în aşa fel încât interesele lor să fie reprezentate cât mai bine în Parlamentul European', a mai spus preşedintele Senatului.

Călin Popescu-Tăriceanu a votat duminică la Clubul Sportiv Şcolar nr. 5, în jurul orei 11,10.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ