Răspunsul lui Iohannis către Ponta: Nu îl bănuiesc că votează PNL, oricât de frumoşi şi deştepţi am fi

| 23 mai, 2014

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Iohannis, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu-l bănuieşte pe liderul social-democraţilor, Victor Ponta, că va vota la europarlamentare, candidaţii liberali, oricât de frumoşi şi deştepţi ar fi.

Întrebat ce îi răspunde lui Victor Ponta, care vineri, la Târgu-Mureş a declarat că, 'un tip de neseriozitate îl molipseşte şi pe domnul Iohannis', prim-vicepreşedintele liberal, a răspuns: 'Nu am mesaje pentru competitori, ci numai pentru alegători. Şi premierul e un alegător. Nu îl bănuiesc că votează PNL, oricât de frumoşi şi deştepţi am fi, nu cred că ei (social-democraţii n.r.) votează PNL.'

Klaus Iohannis participă vineri, în municipiul Mediaş, la un miting electoral în care este prezentat candidatul liberal, Eduard Hellvig.

Victor Ponta l-a criticat vineri, la Târgu-Mureş, pe prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis.

'Văd un tip de neseriozitate care îl molipseşte şi pe domnul Iohannis, care altfel e un om serios şi un om raţional. Dar, dacă stă cu oameni neserioşi, se molipseşte. Şi eu mi-aş dori să scădem TVA, de la 24 la 16 la sută, zicea. Nu l-a întrebat moderatorul dacă ştie domnul Iohannis cât înseamnă un punct de TVA încasări la buget. Eu ştiu: două miliarde de lei. Două miliarde ori opt, 16 miliarde de lei. 16 miliarde de lei reprezintă, de exemplu, bugetul Casei Naţionale de Sănătate. Deci, ar trebui să tăiem toţi banii de sănătate sau  ar trebui să tăiem tot ceea ce dăm la pensii de la buget', a explicat premierul.

Ponta a mai spus că Iohannis ar trebui să fie mai modest atunci când susţine că e pregătit să conducă o ţară cu 20 de milioane de locuitori.

'Eu, de exemplu, nu spun că sunt pregătit să fiu primarul Sibiului, deşi e un oraş drăguţ, 100.000 de locuitori. Să spui că eşti pregătit să conduci o ţară de 20 de milioane, când nu ştii ce înseamnă un punct reducerea TVA, ca să nu mai vorbesc de alte lucruri, că nu ştii cum s-a schimbat preţul la gaze pentru Azomureş... Cred că toţi ar trebui să fim mai modeşti', a susţinut Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ