Tranzacţie cu IZ PENAL. Avocatul Pavelescu a vândut sediul PNŢCD în condiţii dubioase

| 13 ian, 10:32

Pe 20 decembrie, PNȚCD prin preşedintele Aurelian Pavelescu a vândut, în condiții dubioase, sediul istoric al partidului, situat în centrul Bucureștiului, scrie Evenimentul Zilei.

Imobilul fusese restituit partidului în 2009, ca urmare a hotărârii Curții de Apel București. Deși legea privind finanțarea partidelor politice interzice vânzarea bunurilor imobile timp de zece ani de la intrarea în patrimoniu, PNȚCD a vândut clădirea după numai cinci ani, pentru a evita sechestrul impus printr-o hotărâre judecătorească, pentru neplata datoriilor către o firmă privată, notează Evenimentul Zilei.

Pe 20 decembrie, Aurelian Pavelescu, însoțit de alți trei membri din conducerea partidului (Marius Guțău, Nick Teodorescu și Gheorghe Dinescu) i-au vândut imobilul din buricul Bucureștiului „colegei” Oanei Alina Dănilă pentru 420.000 de euro.

„Dacă un imobil se vinde înainte de zece ani, suma încasată se confiscă și se face venit la bugetul de stat și se aplică și o amendă”, ne-a declarat Marian Muhuleț, vicepreședinte și purtător de cuvânt al Autorității Electorale Permanente.

Citeşte şi:  PNȚCD, distrus de Aurelian Pavelescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 11:05
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ