Crin Antonescu: Victor Ponta este distrus politic, nu știu dacă mai revine

| 18 noi, 2014

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu sustine ca Victor Ponta este distrus politic, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale in favoarea lui Klaus Iohannis.

"Pentru dl Ponta este vital sa ramana la guvernare. Vedeti cu cata speranta cei din PSD vaneaza nuantele din vorbele dlui Iohannis, de 48 de ore - 'Vor sa ne dea jos sau nu vor sa ne dea jos?'. Ne arata acea prioritate de a ramane la putere cu orice pret.

Pentru a ramane la putere cu orice pret, dl Ponta a facut multe. Pentru ca dl Ponta sa devina presedinte cu orice pret, cei din jurul sau au facut multe, inclusiv sa distruga USL, sfarsind prin a-l distruge pe dl Ponta", a declarat senatorul PNL, marti seara, intr-o emisiune la Realitatea Tv.

Intrebat daca Victor Ponta este distrus politic, Crin Antonescu a raspuns: "Evident, nu stiu in ce masura mai ramane posibilitatea revenirii".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 noi, 2014
El Condor
Somnorila
Sore deosebire de Antonescu, Ponta nu a fost marginalizat si nu a facut ca un copil mic : a pus botu-n pamant si a disparut, asa cum a facut Crinulet, ci va continua lupta pe ideile incepute .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ