CRISTI BORCEA, singur de Paşti! Copiii şi mama lor vor pleca la schi în Austria

| 08 apr, 10:10

Cristi Borcea îşi va petrecere sărbătorile de Paşte alături de colegii de celulă. După ce au aflat că fostul finanţator al echipei Dinamo nu va putea primi vizite, copiii din prima căsătorie şi fosta sa soţie, Mihaela Borcea, au decis să plece în Austria la schi, informează B1 TV.

Borcea se află în penitenciar din martie anul trecut după ce instanţa l-a condamnat definitiv la 6 ani şi 4 luni de închisoare în dosarul Transferurilor.

"Din păcate, Cristi nu are program de vizită, dar eu şi copiii vom fi alături de el cu gândul. Copiii suferă că sunt departe de tatăl lor, dar până la sfârşitul lunii vom ajunge şi la el să-l vedem", spune Mihaela Borcea.

Aşa că fosta soţie a lui Cristi Borcea a apelat la un plan de rezervă. Sărbătorile Pascale o vor găsi la înălţime, în Austria, alături de familie şi prietenii apropiaţi.

"Am pregătit deja o parte din bagaje. Vom pleca în Austria cu avionul. Profit de cele câteva zile de vacanţă ale copiilor pentru a merge să schiem, dar şi pentru a sărbători Învierea. Nu vom sta foarte mult, deoarece afacerile nu mă lasă să mă rup de cotidian. Vom lua cu noi cozonaci, ouă vopsite, pască şi acolo vom merge la o bisericuţă, pentru că Dumnezeu este oriunde în lume", a declarat fosta soţie a afaceristului.

Deocamdată, nu se ştie dacă la Cristi Borcea la penitenciar va ajunge sau nu actuala soţie, Alina, cea care îl vizitează cel mai des pe fostul patron al clubului Dinamo în puşcărie.

 

Citeşte şi: George Copos poate ajunge din nou DUPĂ GRATII

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ