Cristian Borcea a depus o nouă cerere de eliberare condiţionată

| 03 sep, 09:07

Cristian Borcea, condamnat în dosarul retrocedărilor şi încarcerat de la începutul lunii februarie, a depus o nouă cerere de eliberare condiţionată, magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 stabilind termen de judecată pe 10 septembrie.

La sfârşitul lunii mai, Tribunalul Bucureşti a menţinut decizia Judecătoriei Sectorului 5, care îi respinsese la rându-i pe 24 aprilie, cererea de eliberare condiţionată şi a hotărât că omul de afaceri poate depune o nouă cerere de eliberare condiţionată începând cu 2 septembrie, ceea ce fostul finanţator de la Dinamo a şi făcut, scrie mediafax.ro.

Cristian Borcea a fost condamnat, pe 8 februarie 2019, la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, alături de Radu Mazăre. Instanţa a dispus şi confiscarea sumei de aproape un milion de euro de la fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti.

Tag-uri: cristi borcea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ