Cristian Borcea şi Victor Becali AU VOTAT la penitenciarul Poarta Albă

| 16 noi, 2014

Fostul patron al clubului Dinamo Cristian Borcea şi fostul impresar Victor Becali, încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă, au votat duminică la urnele mobile instalate în penitenciar, în timp ce George Becali nu poate vota pentru că are interzis acest drept, prin sentinţa de condamnare.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, a declarat pentru AGERPRES că procesul electoral a început la ora 9,00 şi este în curs de derulare, fără a se înregistra incidente până în prezent.

În penitenciar sunt cinci urne mobile, dintre care trei la Poarta Albă şi două în cadrul secţiei exterioare a penitenciarului de la Valu lui Traian.

La Penitenciarul Poarta Albă sunt încarcerate aproximativ 1.500 de persoane, 1.074 având drept de vot. Dintre acestea, trei au refuzat să participe la scrutinul electoral.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ