Cristian Tudor Popescu, atac NIMICITOR la adresa Patriarhului Daniel: Un fariseu a pus monopol pe Dumnezeu

| 06 noi, 08:56

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac virulent asupra Patriarhului Daniel în cel mai recent articol postat pe Facebook.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu și-a intitulat postarea Bossul BOR – un fariseu a pus monopol pe Dumnezeu. „Ne cerem iertare dacă unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lămuritoare sau au fost răstălmăcite”.

"Bossul BOR n-are de ce să-și ceară iertare. Toate cuvintele ÎnaltPreaFericirii Sale au fost cât se poate de clare.

Citeşte şi:  Patriarhul Daniel DĂ ÎNAPOI: Ce le transmite acesta tinerilor AFECTAŢI de tragedia de la Colectiv

Mai ales cele din primele 4 zile de după Auschwitz-ul din Colectiv, în număr de niciunul: mucles, nexam, pauză de masă – cum pot fi răstălmăcite cuvintele astea? Dar cele pe care a catadicsit să le rostească într-un târziu: Rugați-vă la Biserică, nu la Club!?

Nu poți să-ți ceri iertare decât pentru o greșeală, cu voie sau fără de voie. Or, Întâistătătorul cu Antemergători n-a comis nicio greșeală, a exprimat o stare sufletească: puțin îmi pasă de voi, fie morți, fie vii! Eu am monopol pe Dumnezeu!

Citeşte şi:  EXCLUSIV. În maşina Patriarhiei filmată trecând pe roşu se afla însuşi Patriarhul Daniel

Acum joacă sceneta „căinței”, ca un robot îmbrăcat în odăjdii, pentru că își dă seama că poate să piardă clienți la prăvălie.
Răspunsul cel mai potrivit l-au dat miile de tineri care s-au rugat rostind „Tatăl nostru” în fața clubului Colectiv, nu în biserica proprietate privată a Bossului BOR!", scrie revoltat jurnalistul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

17 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 noi, 23:12
anonymous
bai babelor care mergeti si pupati oase, mars la munca, nu mai bagati bani in curu infectului ala blestemat de prea ne-fericit frustrat. daniel e tot aia cu satan, e chiar opusul lui Iisus. cine crede cu adevarat in Dumnezeu, Iisus si Fecioara Maria nu are ce cauta la preotii de la noi si nici la majoritatea bisericilor noastre. pana si de numele lui boca isi bat joc si fac afaceri. pupat de oase = idolatrie, idiotilor. ca si pupatul de icoane si statui la catolici. mai cititi vechiul testament, ca n-ai voie sa-ti faci chip cioplit si nici sa te inchini lui. nu o mai duce mult daniel, e prea incarcat. si cu cate injuraturi si-o fi luat in ultimele zile, tare mi-e ca intr-o zi se impiedica si-si frange gatul ala legat cu lanturi de aur, butoni cu Iisus din aur masiv.
08 noi, 20:50
Francisc Roth
cretinel, catolici nu pupa nimic. documenteaza-te. idiot.
08 noi, 20:56
Unu
pt. idiot
bai cretinel! catolici nu pupa nimica. documenteaza-te. ce idiot.
07 noi, 18:42
Martynex
circ democratic
Domnule CTP de ce NU va distruge sufleteste Faptul ca Romania a fost Vanduta ca niste Animale nonvalorice la targ? Nu mai sunt locuri de munca in Romania iar salariile sunt mizerabile.De ce va legati de de Patriarhul Romaniei cand nici Nu stiti sa va faceti Semnul CRUCII care apara de diavoli? Golanii care au murit NU merita nici o Atentie intrucat EI slujesc inconstient lui MIKIDUTA. Pt Romania si-a varsat Sangele Sacru,mii de Sfinti si Nu accept sa plangeti Soarta Satanica a unor Bolnavi Psihic.Astia care au murit,Nu merita sa inspire Aerul Sacru din Romania.Sa se duca Dracu in Tarile Pagane intruct mi-ati jignit Patriarhul Bisericii Ortodoxe.Voi cu Totii habar Nu aveti de Tainele Credintei Noastre.
07 noi, 20:25
daddy
frate, unde stai? pot sa-ti fac rost de medicamente!
07 noi, 21:00
ctin1
parere
De fapt tu cand mai gandesti cele spuse ca sa-ti dai seama de grozavia judecati tale. Imi este mila de tine.
07 noi, 16:47
Stefan
Completare la spusele JURNALISTULUI C.T.P
In viziunea mea biserica ortodoxa romana ,in special de cand este PASTORITA de DANIEL PREA FERICITUL a ajunt sa slujeasca cu zel afacerile sa -si sporeasca neincetat averea asa incat bietele calugarite se expun criticilor oamanilor care le vad CERSIND bani chipurile pentru refacerea manastirii sau modernizare,desi BOR ar trebui sa finanteze refacerea bisericilor manastirilor sa ajute enoriasii constrind gradinite scoli asezaminte pentru batrani bolnavi ETC Nimic din toate acestea,cand se stie ca desi este foarte bogata este finantata dela buget pentru salarii da in buna masura si pentru construirea la nesfarsit de biserici.
07 noi, 15:04
ion
Cum se face ca ai uitat de Traian Basescu, complexatule
07 noi, 14:34
doru
CTP
Te crezi desteptul tarii dle CTP, ei bine nu esti decat o scursura securista
08 noi, 20:34
darth vader
CTP
zici ca e Împăratul Palpatine din Razboiul Stelelor....Forta sa fie cu tine

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ