PF Daniel, despre coloana oficială: Dacă lumea este deranjată, noi nu avem nevoie

| 05 dec, 15:34

Capul Bisericii Ortodoxe, PF Daniel, a declarat sâmbătă că legea privind folosirea coloanei oficiale este neclară şi că, dacă opinia publică este deranjată, el nu are nevoie de maşină de însoţire de la poliţie.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a declarat, sâmbătă, că a folosit coloana oficială atunci când a fost nevoie să fie transportați înalți ierarhi din străinătate, având aprobare în acest sens de la autorități.

El a fost întrebat de jurnalişti dacă a folosit legal coloana oficială.

"Avem oficial, că ei ne-au spus cum să cerem. Ministerul. Dacă lumea este deranjată de coloană, noi nu avem nevoie de coloană (...) Pentru că am avut adesea delegații care trebuiau să ajungă la timp la aeroport. Nu înalți demnitari, ierarhi veniți din alte țări. Problema este că la cerere s-a făcut și s-a spus că este posibil. Trebuie în legislație făcut precis că nu se mai dă voie nimănui", a spus PF Daniel.

PF Daniel a mai precizat că nu a fost citat la DNA, în legătură cu folosirea coloanei oficiale.

Obiectiv.info a dezvăluit în exclusivitate că în maşina Patriarfiei filmată trecând pe roşu, cu antemergător de la poliţie, se afla PF Daniel, care mergea la sfînţirea unei biserici din Bucureşti.

Citeşte şi: EXCLUSIV. În maşina Patriarhiei filmată trecând pe roşu se afla însuşi Patriarhul Daniel

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ