DNA deschide dosar penal pentru folosirea coloanelor oficiale

| 05 noi, 13:39

DNA a înregistrat un dosar penal ca urmare a două denunțuri având ca obiect legalitatea folosirii repetate a dispozitivelor de însoțire în trafic de către conducători de instituții, anunţă Agerpres. Obiectiv.info a dezvăluit joi că în maşina Patriarhiei filmată trecând pe roşu, cu antemergător de la poliţie, se afla Patriarhul Daniel.

Direcția Națională Anticorupție a precizat, la solicitarea Agerpres, că joi s-a înregistrat un dosar penal ca urmare a două denunțuri având ca obiect legalitatea folosirii repetate a dispozitivelor de însoțire în trafic de către conducători de instituții, privind fapte aflate în competența de soluționare a DNA.

"La data de 5 noiembrie 2015 s-a înregistrat un dosar penal ca urmare a unui denunţ, având ca obiect legalitatea folosirii repetate a dispozitivelor de însoţire în trafic, de către conducători de instituţii, privind fapte aflate în competenţa de soluţionare a DNA", se arată în comunicatul DNA.

Denunțurile au fost făcute de o persoană fizică și de o organizație nonguvernamentală, potrivit Agerpres.

Potrivit unor surse, denunțurile i-ar viza pe procurorul general Tiberiu Nițu, pe fostul vicepremier Gabriel Oprea și pe patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel.

Moartea poliţistului Bogdan Gigină în coloana oficială a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea a scos la iveală că şi Biserica Ortodoxă beneficiază de maşini de însoţire de la poliţie. Este vorba de clipul în care o maşină a Patriarhiei trece pe roşu într-o intersecţie, având deschizător de la poliţie. Obiectiv.info a reuşit să afle, în exclusivitate, că în maşina respectivă se afla însuşi Patriarhul Daniel, care mergea la o sfinţire.

Părintele Constantin Stoica a confirmat, în exclusivitate pentru Obiectiv.info, că în maşina filmată trecând pe roşu se afla patriarhul Daniel, care se îndrepta spre sfinţirea bisericii Delea Nouă Calist. “Cu siguranţă, da”, a răspuns purtătorul de cuvânt al BOR la întrebarea dacă în minivan se afla PF Daniel.

Citeşte şi: EXCLUSIV. În maşina Patriarhiei filmată trecând pe roşu se afla însuşi Patriarhul Daniel

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ