Cristian Tudor Popescu, despre cazul Udrea: Nu e în regulă pentru imaginea justiției din România

| 30 oct, 22:56

Faptul că Elenei Udrea i se deschid noi dosare înainte ca în cele vechi să existe o decizie a unei instanțe nu face bine imaginii justiției din România, consideră jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Nu prea înțeleg, de data asta. În urmă cu două zile a avut loc acel vot în Parlament, s-a cerut din nou arestarea și, după părerea mea, nu a avut loc o conspirație acolo, în urma căreia să rezulte votul acela prin care d-na Udrea să nu poate fi arestată. Sau a fost o conspirație a bramburelii, pur și simplu nu-i mai interesează pe domnii parlamentari. Nu mai e cool din punct de vedere politic subiectul Elena Udrea pentru dânșii”, a spus Cristian Tudor Popescu, citat de Digi24.

Citeşte şi:  Elena Udrea, sub control judiciar pe cauţiune. "Trebuie să dau 5 milioane de lei în cinci zile. Sunt persecutată"

„În urma acestui vot, Elena Udrea și-a luat în serios rolul de Ana Ipătescu, anunțând că se va pune în fruntea revoluției împotriva procuraturii, justiției și SRI-ului. Dna Udrea a început să consufere cu dl Ponta brusc, a descoperit că urmează să fie înlăturat, de unde se prezenta anul trecut pe vremea asta ca fiind cea mai feroce luptătoare anti-Ponta, acum este tovarășa de luptă și muncă a premierului nostru”, a adăugat el.

Despre cauțiunea cerută de DNA, 5 milioane de lei, cea mai mare stabilită în România, Cristian Tudor Popescu spune că, probabil, procurorii vor cere din nou arestarea Elenei Udrea.

„Cred că sunt nouă luni de când a fost arestată pentru prima dată prevenit. Apar alte cereri de arestare, în vreme ce nicio hotărâre judecătorească, fie și în primă instanță, nu a fost fost pronunțată împotriva acestei cetățence. Nu se poate! Deja cred că opinia publică – și eu, ca cetățean, începem să fim contrariați. Aici are dreptate dna Udrea, e arestată după sezoane. Așteaptă toată lumea o hotărâre a unui judecător, pe fond, în cazul Gala Bute în cazul Microsoft, în ceva. I se deschid noi dosare, în vreme ce în legătură cu cele din urmă nu avem nicio hotărâre judecătorească, măcar în primă instanță. Nu e în regulă pentru imaginea justiției din România”, a mai spus jurnalistul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ