Cristina-Elena Dinu: „Vinovat de haosul din învățământ, ministrul Educației trebuie să demisioneze de urgență”

| 25 mai, 18:47

 

Deputatul PSD Giurgiu, Cristina-Elena Dinu, susține, într-un comunicat de presă, că  „vinovat de haosul din învățământ este ministrul Educației care trebuie să demisioneze de urgență”.

 

 

 

„Moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, „Pas cu pas am ajuns în colaps educaţional - PNL a creat România NeEducată”, semnată de 93 de deputaţi PSD și Pro România, atrage atenția la modul cel mai serios asupra haosului în care se află sistemul de învățământ.
Este evident că titulara portofoliului educației nu are capacitatea managerială de a gestiona corespunzător sistemul, mai ales după declanșarea pandemiei cu COVID-19.
În ultimele trei luni, de la închiderea școlilor, Monica Anisie s-a „remarcat” doar prin bulversarea tuturor celor implicați în educația națională, atât personalul, cât și elevii și părinții fiind obligați să trăiască în panică și nesiguranță din cauza lipsei de strategie și viziune a conducerii MEC.
Moţiunea simplă se impunea în replică la nepăsarea şi incompetenţa ministrului de la preluarea mandatului, culminând cu perioada coronacrizei.
Monica Anisie s-a dovedit a nu fi în stare să gestioneze profesionist noua situație din învăţământ, fapt ce a generat revoltă, deopotrivă din partea dascălilor și a părinților.
Pentru toate bâlbâieli, răzgândelile neargumentate și declaraţiile sale contradictorii, ministrul educației trebuie să părăsească de urgență funcția, chiar și în cazul în care moțiunea simplă nu va avea succes”, se arată într-un comunicat al Deputatului PSD de Giurgiu Cristina-Elena DINU.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ