Cu cât ar putea creşte preţul gazelor de la 1 iulie

| 23 feb, 14:14

Propunerea Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei și a Guvernului va fi ca prețul gazelor pentru populație să ajungă la 58 de lei pe MWh de la 1 iulie, a declarat, luni, Niculae Havrileț, președintele ANRE.

"Este o propunere de 58 de lei pe MWh, față de 53,3 lei pe MWh cât este acum. Aceasta va fi propunerea noastră, împreună cu Guvernul. Va rămâne până la 1 aprilie anul viitor. Noi am solicitat să nu mai facem majorări trimestrial, pentru că este greu, complicat de calculat", a spus Havrileț, prezent la un forum pe teme de energie, citat de Agerpres.

Citeşte şi:  Calendarul SCUMPIRILOR la gaze pentru populaţie. Vezi când are loc prima majorare

Acesta a subliniat că prețul gazelor ar putea scădea odată cu intrarea în consum a gazelor din Marea Neagră.

"Noi considerăm că prețul gazului va scădea odată cu accederea în consum a cantităților din Marea Neagră', a mai spus Havrileț.

Citeşte  şi: Economica.net: Preţul gazului se dublează de la producător până la noi acasă. De ce?

Premierul Victor Ponta a declarat pe 10 ianuarie că Executivul nu s-a înțeles cu partenerii financiari internaționali în privința a două probleme, una dintre acestea fiind continuarea agendei de liberalizare a prețurilor la gaze.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ