Cu cât au scăzut preţurile la terenuri de la începutul crizei

| 12 aug, 2013

Preţurile la terenurile au înregistrat scăderi de aproape 80% în ultimiii cinci ani, în unele oraşe din România. ECONOMICA.NET îţi arată care sunt oraşele cu cele mai mai scăderi din ultimii ani, dar şi cele unde preţurile au stagnat în ultimul an.

Faţă de anul 2008, preţurile terenurilor au scăzut semnificativ în majoritatea oraşelor din România. Cea mai mare scădere a fost înregistrată la Iaşi, acolo unde terenurile s-au ieftinit cu79% în perioada 2008-2013, arată o analiză realizată de compania de evaluare Darian.

Scăderi de peste 70% au fost înregistrate şi în oraşele Bacău (-71%), Baia Mare (-73%), Constanţa (-74%), Reşiţa (-74%) şi Râmnicu Vâlcea (-76%).

La polul opus, cele mai mici scăderi, sub 50%, au fost înregistrate în oraşele Miercurea Ciuc (-31%), Galaţi (-42%), Buzău (-46%) şi Bistriţa (-46%).

În ultimul an, doar preţurile terenurilor din Mircurea Ciuc, Galaţi şi Craiova au stagnat. Cele mai mari scăderi de preţuri din ultimul an s-au înregistrat în oraşele Râmnicu Vâlcea (-12%), Ploieşti (-11%) şi Alba Iulia (-8%).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ