Cu ce avere rămâne principele Nicolae după ce i-a fost retras calificativul de "Alteţă Regală"

| 12 aug, 14:07

Regele Mihai a semnat la 1 august un document prin care i-a retras nepotului sau Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de "Principe al Romaniei" si calificativul de "Alteta Regala". Chiar dacă a pierdut titlul de prinţ, Nicolae va moşteni o parte din averea deţinută de Regele Mihai, evaluată la 60 de milioane de euro. Prinţul renegat va pierde însă biroul de la Palatul Elisabeta şi statutul de VIP.

Chiar dacă a fost exclus de la succesiunea la coroană, principele Nicolae poate să se aleagă cu o bucată importantă din averea lăsată moştenire chiar de Regele Mihai sau de masa sa, Principesa Elena. Averea Regelui Mihai este estimată la aproximativ 60 de milioane de euro. Doar la invitaţia rudelor sale, Nicolae poate merge în continuare în palatele deţinute de familia regală.

Regele Mihai deţine patru castele, 20.000 de hectare de pădure, mai multe proprietăţi în Capitală şi la munte.

Citeşte şi:  În ziua în care Casa Regală spune că l-a dezmoştenit pe Nicolae, Regele Mihai era la restaurant. Când s-a luat DECIZIA

Principele Nicolae a pierdut însă locul de onoare în familia regală, statutul de VIP, biroul şi echipa de la Palatul Elisabeta. Nu mai poate să beneficieze de maşină şi şofer. Între timp, princepele Nicolae şi-a închiriat un apartament în nordul Capitalei, pe care va fi nevoit să îl întreţină din surse proprii.

El e va dedica de acum încolo acţiunilor ecologiste, de tineret şi caritabile şi va rămâne un împătimit al sportului.

În viaţa amoroasă însă principele a fost foarte discret. A fost logodit cu o tânără din Irlanda pe care a cunoscut-o în timpul studenţiei, însă relaţia lor s-a încheiat după ce Nicolae s-a mutat la Bucureşti. În 2013, a apărut la un eveniment alături de o blondă misterioasă, despre care Casa Regală nu a vrut să dea detalii.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 noi, 10:04
owozuji
Finding counter-pressure cerebrospinal asthma string media.
http://slkjfdf.net/ - Axoqewar Wohojid suk.kaiu.obiectiv.info.utu.im http://slkjfdf.net/
13 noi, 09:37
ivetateqi
A one-stage lip antifolate tap.
http://slkjfdf.net/ - Evewedomi Sigoboyu epr.cyww.obiectiv.info.tvf.to http://slkjfdf.net/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ