LOVITURĂ DURĂ primită de Casa Regală după dezmoştenirea Prinţului Nicolae

| 11 aug, 19:05

În plin scandal al Casei Regale a României, președintele tineretului PNȚCD Cosmin Constantinescu, a fost văzut astăzi ieșind din sediul Partidului România Unită.

Potrivit stiripesurse.ro, Cosmin Constantinescu, care este și vicepreședinte al PNȚCD la nivel național, a stabilit cu liderii PRU, având mandatul celor pe care îi conduce, trecerea întregii organizații țărăniste de tineret la Partidul România Unită. În prezent, tineretul PNȚCD cuprinde circa 2.000 de tineri din toată țara, din care 400 numai în București.

Trecerea tineretului PNȚCD la PRU reprezintă lovitura finală dată Casei Regale în plin scandal al dezmoștenirii Prințului Nicolae de vreme ce PNȚCD era singurul partid monarhist din România.

Faptul că aceasta trecere în bloc a tinerilor țărăniști la PRU are loc chiar în aceste zile fierbinți pentru Casa Regală nu poate fi fără legătură cu controversata decizie de înlăturare a Prințului Nicolae din succesiunea Casei Regale.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 aug, 15:38
Mucanu Aurel
Tinerii PNTCD
Tinerii PNTCD au plecat pentru ca le-a fost luat obiectul muncii si nu mai aveau ce sa faca acolo. Prietenii stiu de ce.
13 aug, 09:46
carmela
casa regala
faptul ca peste 2000 de persoane isi schimba orientarea politica dupa starea vremii, arata cat de puternice le sunt optiunile politice.

si daca isi fac impresia ca cetatenii care sunt monarhisti vor face ca ei, se inseala amarnic. cei care simpatizeaza casa regala a Romaniei o fac fara a tine cont de oscilatiile unor oportunisti.

si din punctul meu de vedere voi fi foarte atenta ca niciodata sa nu votez aceste partide ....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ