Cu cine a votat verişorul pesedist al soţiei lui Klaus Iohannis

| 20 noi, 2014

Familia, mai presus de politică. Asta reiese dacă ne uităm la cum au votat rudele lui Klaus Iohannis, chiar şi cele prin alianţă, care au convingeri politice diferite de cele ale preşedintelui ales.

Vasile Lăzurcă (pensionar, 71 de ani) este verişorul primar al lui Carmen Iohannis, soţia peşedintelui ales al României. Trăieşte în satul Sântu, la câţiva kilometri de oraşul Reghin. Deşi nu mai munceşte, moş Vasile nu stă deoparte şi participă activ la viaţa comunităţii. Potrivit ziarului Zi de zi, Vasile Lăzurcă se află la al patrulea mandat consecutiv de consilier local, ales din partea PSD.

Cu toată vechimea sa de partid, moş Vasile s-a declarat susţinător al lui Klaus Iohannis în campania electorală.

„Sincer să fiu, eu sunt PSD-ist, consilier local la al patrulea mandat, dar mi-aş dori să îl văd preşedinte (pe Klauis Iohannis – n.r.). Simt că poate face ceva pentru România”, a declarat Vasile Lăzurcă pentru Zi de zi, cu puţin înainte de alegeri.

Citeşte şi: Ce trebuie sa facă Iohannis pentru a-și respecta promisiunile

Susţinerea verişorului primei doamne nu se datorează numai legăturilor de familie, ci şi încrederii pe care o are în calităţile de gospodar ale preşedintelui proaspăt ales.

„M-aş bucura să iasă el preşedinte. Am fost la casa lui, în Sibiu, şi pe atunci era primar. Îşi conducea singur maşina, nu avea şofer personal şi era foarte gospodar. Nu doar al oraşului, ci şi acasă la el. Toată gresia pe care o avea prin casă a pus-o cu mâna lui. A fost muncitor, nu genul de om care a devenit din profesor politician. Era sufletist, bun. Pe vremuri mergeam mai des la Sibiu, tatăl lui era blănar. Niciodată n-am auzit vorbindu-se ceva rău de Klaus. Erau mereu primitori, unchiul şi el se bucurau mereu când îi vizitam”, a mai spus moş Vasile.

Mai multe despre familia soţie ipeşedintelui AICI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 noi, 2014
anonim
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe www.polistiren3d.ro

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ